Hirdetés

Hangulatos trailert kapott a The Technomancer

|

Nem mindennapi előzetessel jelentkezett a The Technomancer, a Spiders ugyanis egy kifejezetten kellemes kedvcsinálót adott ki új sci-fi szerepjátékához.

Hirdetés

Talán pont a The Technomancer lesz az a cím a Mars: War Logs és a Bound By Flame után, amivel a Spidersnek végre sikerül megugrania a középkategóriát, legalábbis az a trailer, amit most pakoltak össze, van annyira hangulatos, hogy képesek vagyunk ezt elhinni nekik. 

A The Technomancer játékmenetében a Marson járunk, ahol folyamatos a háború a vízért és az élővilág sem éppen barátságos, egyszóval az élet nem könnyű az ezernyi veszéllyel fenyegető vörös bolygón. Pontosan erre próbál meg rávilágítani a Spiders a legújabb trailerrel is, avagy egy fülbemászó zene kíséretében megismerhetjük, hogy milyen élni és halni a Marson: 

A The Technomancer idén nyáron bizonyíthatja a játékosoknak, hogy valóban olyan hangulatos sci-fi-szerepjáték, mint amilyennek a fenti videó lefesti. PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on fedezhetjük majd fel, hogy mit tartogat számunkra a Mars. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)