Hirdetés

The Testament of Sherlock Holmes bejelentés

|

Sherlock Holmes és dr. Watson egy újabb kaland erejéig szögezi képernyő elé rajongóit. Pipa a szájba, nagyító a kézbe, kezdődjék a játék!

Hirdetés

A jórészt ukrán fejlesztőket foglalkoztató Frogwares nem hanyagolja el a viktoriánus detektív rajongóit, még idén új kihívás elé állítja őket.



A szűkszavú sajtóközlemény úgy fogalmaz, hogy a milliós eladásokkal büszkélkedő franchise következő felvonásában Sherlock Holmes talán eddigi legveszedelmesebb ügyét fogja felgöngyölíteni a dr. Watson, no és természetesen a játékos segítségével.



A bejelentéssel együtt érkezett trailer egyelőre nem nyújt fogódzkodót annak megállapításában, hogy kivel akasztja össze nemlétező bajszát a mesterdetektív. Egy kóborló múmia, egy kiebrudalt örökös, egy becsvágyó katonatiszt, egy Cthulhu szekta, Arsene Lupin és Hasfelmetsző Jack után nem lenne rossz, ha esetleg Moriarty professzorral kellene összemérje erejét.
A PC-re, valamint Xbox 360 játékkonzolra készülő alkotás valamikor az év végén várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)