Hirdetés

The Tower - véletlenül hét hónappal korábban jelent meg

|

Ma Early Access játékként jött ki a The Tower, a fejlesztők pedig egy 2015-ös dátumot adtak meg végleges megjelenési dátumként. Aztán jött egy moderátor.

Hirdetés

Aki Early Access játékot ad ki, az mindig felhívja a vásárlók figyelmét, hogy csak óvatosan, egy félkész terméket vásárolnak, ne legyenek nagyok az elvárásaik.

Ma viszont egy érdekes eset történt a The Tower nevű játékkal, ami egyébként 2012-es önmagának újragondolása. A fejlesztők ma tették megvásárolhatóvá a játék alfáját az Early Access keretében, mindössze 5 euróért bárki megveheti, és mint az a Steam toplistáján látszik, sokan meg is vették. Ugyanakkor egyszercsak eltűntek az Early Access jelzések, a játék pedig gyakorlatilag megjelent. Az egyik felhasználó rá is kérdezett, hogy ez most mi meg hogy, mire Dante Knoxx fejlesztő azt válaszolta, hogy egy Zakk nevű moderátor véletlenül átlökte a kapcsolót. Hangvétele egyáltalán nem volt nyugodt, a „bolond” szót is használta kollégájára, és azonnal felkereste a Valve-et, hogy visszapörgethesse az időt. Ez sikerült, a játék újra Early Access stádiumban van, viszont nem tudni, hogy a rövid megtévesztő időszak alatt hányan vették meg, és hányan voltak nagyon bosszúsak miatta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)