Hirdetés

The Trail - megjelent Peter Molyneux legújabb játéka

|

A legendás játékfejlesztő és csapata, a 22 Cans kiadták új játékukat, a The Trailt - egyelőre még csak korlátozva, de remélhetőleg idővel hozzánk is eljut.

Hirdetés

A brit fejlesztő már két éve, a Godus munkálatai alatt jelentette be, hogy valami újdonsággal készül a mobilos játékok piacán. Ez a projekt volt a The Trail, amely a mai napon vált letölthetővé az App Store-ban.

A játék egyelőre csak a Fülöp-szigeteken érhető el iOS-en, de várhatóan globálisan is kiadják majd - beleértve a többi mobilos platformot is. A The Trail alapvetően "gyaloglásszimulátor", ami ötvözi a Minecrafthez hasonló crafting rendszert a játékon belüli cserekereskedelemmel. A látványvilágra nem lehet panasz, a látottak alapján rengeteg színes és érdekes helyet lehet felfedezni. 

Molyneux a játékkal kapcsolatban elmondta, hogy olyan pontrendszert és leaderboardot akar majd bevezetni, ami tényleges jelentéssel bír, és ösztönzi a játékosokat a térkép felderítésére.

Mit szóltok hozzá, érdekesnek tűnik a 22 Cans új játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)