Hirdetés

The Vanishing of Ethan Carter - eddig 60 ezer példány kelt el

|

Érdekel, hogy hány példány kelt el a játékból, vagy hogy hány fűszál található benne összesen? Mindkettőre tudjuk a választ.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a The Vanishing of Ethan Carter egy páratlanul gyönyörű misztikus kalandjáték lett, de ugyanakkor az is igaz, hogy minden kvalitása ellenére nem éppen az a mainstream kategória a jelen trendeket figyelembe véve. Ettől függetlenül a játék a maga kategóriájában korrektül teljesített, erről pedig a fejlesztők is összeállítottak egy érdekes grafikont.

A játékot a lengyel The Astronautsnak köszönhetjük, akiket a People Can Fly korábbi tulajdonosa, Adrian Chmielarz vezényel. Az első hónapban összesen 60 ezer példányt adtak el a játékból, melynek várható módon a legnagyobb része az Egyesült Államokban talált gazdára, és csak ezután következnek az európai országok. Magyarország sajnos még nem toplistás, de ezt még behozhatjuk, főleg mivel a játék jelenleg le van árazva a Steamen.

A tipikus eladási adatok mellett egyébként jópofa számadatokat is megosztott a The Astronauts, többek között azt is, hogy nagyjából 159 millió fűszál található meg az egész játékban, illetve hogy összesen 3 ember találta meg a mesterlövész puskát.

Nektek hogy tetszett a játék? Melyik adatot találjátok a legmeglepőbbnek (kattintsatok a képre a nagyobb verzióért)?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)