Hirdetés

The Vanishing of Ethan Carter - már magyarul is

|

Lostprophet igazán elemében van, ugyanis elkészítette a The Vanishing of Ethan Carter fordítását is. Már tölthető a magyarítás.

Hirdetés

A Dear Esther lábnyomaiban lépkedő The Vanishing of Ethan Carter képében a The Astronauts egy nyomozós kalandjátékot készített, amelyet egy lélegzetelállító világban helyezett el egyetlen feladattal ellátva a játékost: találja meg a címszereplőt.

Mivel a The Vanishing of Ethan Carter sava-borsát az akció helyett a misztikus nyomozás, a felfedezés és sztori kibontása adja, ezért elengedhetetlen, hogy értsük a történéseket. Ha bárki hadilábon áll az angollal, nagy segítséget jelenthet neki a végigjátszásban lostprophet fordítása, aki a tőle megszokott minőséggel dolgozott.

A fordító szerint a The Vanishing of Ethan Carter magyar feliratának a játék bármelyik verziójával működnie kell és arra is ildomos odafigyelni, hogy telepíteni csak a főkönyvtárba tudjuk az 1.97 MB-ot kóstáló magyarítást. Letölteni ide kattintva vagy lostprophet honlapjáról tudjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)