Hirdetés

The Video Game Rock Medley - rockzenei egyveleg videójáték-klasszikusok zenéiből

|

Fredde Gredde - ezt a nevet jegyezzétek meg: a több hangszeren is játszó fiatalember nagy gamer, így imád játékzenéket feldolgozni zseniálisan!

Hirdetés

Készített is egy albumot, amelyen a játékzenei feldolgozásai szerepelnek (a lemezért annyit lehet fizetni, amennyit csak szeretnétek) - Most erről következik egy egyveleg, amely 34 klasszikus játék zenéjét tartalmazza. 

Star Fox 64, Shenmue, Fire Emblem, Donkey Kong Country, Outrun, Sonic The Hedgehog 3, Final Fantasy X, Metal Gear Solid 2, Chrono Trigger, Kid Icarus és még sok-sok legendás zene került összefűzésre úgy, hogy gyakorlatilag egy összefüggő rockdalnak hallatszik rengeteg váltással - mondhatni igazi progresszív rockzenei mestermű.

Ajánlom szeretettel mindenkinek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)