Hirdetés

The Void - Egy igazán agyament kalandjáték

|

A lassacskán újra magára találó Atari egyre több projektet karol fel. Az egyik ilyen egy minden elemében eredeti kaland.

Hirdetés

Az orosz Ice-Pick Lodge bemutatkozása néhány évvel ezelőtt a konvencionálisnak szintén nem nevezhető Pathologic segítségével esett meg, s bár átütő erejű sikerről, a nemzetközi piac letarolásáról nem beszélhetünk, alkotásuk odahaza egy rakat díjat besepert, s az eladások tekintetében sem lehetett ok panaszra.

The Void - 4. kp The Void - 3. kp



A The Void hasonló ösvényen jár, csak ha lehet, akkor még elborultabb módon és formában. Egy szürreális világban, az Ürességben járunk, ahol mindent és mindenkit áthat a Lympha. Az egyetlen erőforrás, amit a játékosnak céljai elérésére kell megszereznie és felhasználnia. A testébe felszívott Lympha-t különböző színű folyadékokká alakítja át, amelyek különféle interakciókra használhatóak. 7 szín és 12 varázslat kombinációjával beszélhetünk az NPC-kel, manipulálhatjuk környezetünket, harcolhatunk, támaszthatjuk fel a holtakat, sőt elérhetjük, hogy a gyümölcsfák néhány másodperc alatt friss termést hozzanak.

The Void - 2. kp The Void - 1. kp



Ehhez párosul még a 11 nővér története, akiket gonosz és erőszakos fivéreik őrizetéből kell valamilyen módon kiszabadítanunk, s a képek tanúsága, no meg az előzetes információk alapján a hölgyek szívét is elnyerhetjük. A 2009. márciusára datált saját szemszögű túlélő-kalandjáték (ez a hivatalos definíció) összesen 12 lehetséges befejezést (nyilván a 11 meghódított csajszi, plusz a bratyókkal történő összehaverkodás - ugyanis ez is lehetséges) tartogat az érdeklődők számára.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)