Hirdetés

The Walking Dead VR, L.A. Noire, God of War - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lubickolunk a késő tavaszi uborkaszezonban, miközben teljesen átadjuk magunkat az eszképizmus felhőtlen élvezetének, vagyis itt a GameStar szubjektív játékajánló.

Hirdetés

Ha épp nincs is kéznél semmiféle izgalmas újdonság - tisztelet a kivételnek -, még mindig előkotorhatjuk a gyűjteményünk mélyéről valamelyik régi kedvencünket, nem is szólva a botor módon befejezetlenül hagyott darabokról. Időnként számunkra is talány, hogy miért lépünk tovább azelőtt, hogy pontot tettünk volna egy történet végére.

Hirdetés

HP - Miközben mindennél jobban vágyom jelenleg a Ghosts of Tsushima megjelenés élményére, az akciósan bezsákolt Grid árkádosított autóverseny élményét nyomom, totálisan könnyed, biztonságos, stresszmentes burok ez most tövig nyomott gázpedállal, nem pontosan kiszámolt kanyarodási ívvel és féktávolsággal, gondtalan pocsék sofőr vagyok. Lehet, hogy egy kis Assassin's Creed is befigyel, ha már volt pofám ahhoz hasonlítani a Ghosts of Tsushima számos játékelemét.

Paca - Ha megkérdeznétek, levertem-e az asztali lámpát, miközben egy zombit próbáltam a késemről lerázni a The Walking Dead: Saints and Sinnersben, lehet, hogy bólogatnék. Izgalmas és érdekes a játék, de rettentő fárasztó tud lenni, illetve borzasztó szerencsétlenkedést művelek le, mikor egyik karommal lökdösöm el magamtól az élőholtakat, a másikkal meg a földről próbálom felvenni a bökőt.

Csirke - Újra rácsavarodtam a Forza Horizon 4-re. Továbbra is az egekbe tolja a vérnyomásomat az, amikor emote-okat és csilli-villi rucikat pörgetek ki autók helyett a játékbéli szerencsekeréken, de szerencsére a vezetés élménye azért képes kárpótolni. Nagyon remélem viszont, hogy egy esetleges folytatásban elengedik ezt a vonalat, mert szerintem mocskosul rosszul áll a Forzának az, hogy Fortnite akar lenni. 

Szabi - A játék-bakancslistám tisztogatását folytatom az uborkaszezonban, úgyhogy pörög tovább a 2018-as God of War. Egyre kevésbé értem, hogy milyen rövidzárlat keletkezhetett az agyamban, amiért tavaly félbehagytam, mert tudom, hogy akkor is rettentően élveztem és ez most sincs másként. Az északi mitológia egyik legfantasztikusabb interpretációja, nem is beszélve a lehengerlő történetről és a remek harcrendszerről. 

Szada - Pörög tovább a Death Stranding, a rendszer szerint eddig negyven óra csúszott bele, pedig még csak a játék felénél tartok (hiába, imádok futárkodni, illetve sok időt eltöltök az autópálya újjáépítésével, a táborok felszámolásával is). Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Kojima hová fogja kifuttatni a sztorit, de végződjön akárhogy is ez a kaland, az odáig vezető út miatt már megérte. Ha végeztem vele, belekóstolok majd a Phantom Painbe is, az idáig még kimaradt az életemből.

Kivi - Az egyetemi teendők mellett ezen a hétvégén sem jut igazán időm játékra. Az Apex Legends új szezonja, közte az új hőssel viszont kifejezetten érdekel, néhány kikapcsoló meccset besűrítek a napokba.

Mooseman - Sajnos a héten nem igen volt alkalmam és időm játszani, de a hétvégén szerintem folytatom Geralt kalandjait, immáron Skellige partjain. A Ghost of Tsushima kapcsán mondjuk erősen kerülget a gondolat, hogy betoljam a PS3-ba a Way of the Samurai 3-at és a szegény ember Mount and Blade-je, a Gloria Victis is megint kapott annyi tartalmat, hogy érdemes lenne megkukkantani, mi újság az online vazallus szimulátorral.

Chava - Úgy tűnik, gyerekjáték engem befolyásolni, mert ha a megfelelő ingerek érnek, akkor még többre vágyom ugyanabból, vagy legalább hasonlóból. Ahogy a közelmúltban az Assassin's Creed Valhalla, úgy a minap a felújított Mafia is arra késztet, hogy a téma és a korszak alapján állítsam össze a műsorrendet. Kezdem a netflixes Hollywood minisorozattal, utána pedig nagy valószínűséggel harmadjára is kihozom a maximumot az L.A. Noire-ból.

És ti mivel játszotok éppen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)