Hirdetés

Szavazz: szerinted kit ölt meg Negan a The Walking Dead 6. évadának végén?

|

A tegnap érkezett előzetesnek köszönhetően egy újabb esélyest húzhattunk le a listáról, de még mindig nem tudjuk, ki volt Negan áldozata. Mit gondoltok, ki a legesélyesebb?

Hirdetés

A The Walking Dead egyik legemlékezetesebb pillanata volt, amikor a 6. évad utolsó perceiben Negan felsorakoztatta az általunk ismert túlélőcsapatot, majd ecc-pecc-kimehetsszel eldöntötte, kinek a fejét verje szét szögesdrótos baseball ütője, Lucille közreműködésével.

Két hét múlva biztosan választ kapunk, addig viszont marad a találgatás. A tegnapi trailer segített kizárni pár áldozatot. Biztos, hogy nem Rick állt az ütő fogadó végén, az pedig, hogy Carl is él, még Negan a jelenet alatt elmondott szavaiból lett egyértelmű (mondta, hogy kitépi a másik szemét). A Rick arcán látható vérből sejthető, hogy valaki olyan halt meg, aki tőle jobbra térdelt: tehát Eugene, Sasha, Aaron szintén kizárva, maradt Maggie, Abraham, Michonne, Rosita, Daryl és persze Glenn. Közben felröppent egy olyan pletyka is, hogy nem egy, hanem két ember halt meg: Glenntől és Abrahamtől egyaránt búcsúzunk.

Ti mit gondoltok, ki a legnagyobb esélyes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)