Hirdetés

Walking Dead: A New Frontier - közeleg a harmadik rész és a lemezes kiadás is

|

A Telltale Walking Dead játéksorozatának harmadik évada nemsokára folytatódik a következő résszel, de valószínűleg még ez előtt megérkezik a boltok polcaira a dobozos változat.

Hirdetés

Ugyan többen úgy gondolják, hogy a Telltale-féle epizodikus formula egyre kevésbé izgalmas, a sikerek kezdetét jelentő Walking Dead harmadik évada, az A New Frontier kifejezetten jó rajtot vett. Hamarosan kiderül, hogy ez kitart-e a szeon második felében is, illetve azok is csatlakozhatnak a mókához, akik ragaszkodnak a dobozos kiadásokhoz.

A készítők ugyanis elárulták, hogy a harmadik epizód, ami az Above The Law címet kapta, még márciusban megjelenik, de ennél pontosabb időpontot nem adtak. Nem úgy, mint a lemezes kiadás esetében, ami a Telltale-féle Batman-sztorihoz hasonlóan csak az első részt tartalmazza majd a lemezen, az évad maradékához egy digitális kód formájában kapunk hozzáférést. A Walking Dead: A New Frontier Európában március 3-án kerül a polcokra, de a PS3-as és az Xbox 360-as szekcióban már nem érdemes keresni ezt az évadot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)