Hirdetés

The Walking Dead: A New Frontier - fokozódik a feszültég a harmadik rész előzetesében

|

Néhány nap múlva megjelenik a The Walking Dead harmadik szezonjának új epizódja, ennek örömére pedig meg is jelent egy kis kedvcsináló.

Hirdetés

Már egy hét sincs hátra a The Walking Dead: A New Frontier harmadik epizódjának megjelenéséig, szóval már itt volt az ideje, hogy kapjunk egy újabb ízelítőt az új részből.

Néhány hete a PAX East keretein belül a fejlesztők megosztották velünk a megjelenési dátumot, illetve egy nagyon rövidke kedvcsináló videót is. Ugyan a mostani trailer sem mondható monumentálisnak, de mindenképpen egy kicsit többet láthatunk abból, hogy mit tartogat a poszt-apokaliptikus kaland következő része.

A trailerből egyértelműen kitűnik, hogy már kezd fokozódni a feszültség, de az évad közepén (ugye minden évad öt részes) már várható, hogy az írók elkezdenek a végkifejlet felé építkezni. A The Walking Dead: A New Frontier - Above The Law megjelenése március 28-án várható PC-n, Playstation 4-en, Xbox One-on, iOS-en és Androidon.

Nektek hogy tetszik eddig a harmadik évad?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)