Hirdetés

The Walking Dead: A New Frontier - Episode 3 megjelenés - kiderült, mikor térnek vissza a túlélők

|

Még ebben a hónapban megjelenik a játék következő fejezete, a PAX East alkalmából pedig azt is megnézhetjük, mire számíthatunk a folytatásban.

Hirdetés

Erősen indult a Telltale-féle The Walking Dead játéksorozat harmadik évada, megismertünk egy teljesen új főszereplőt, aki az időközben tinivé cseperedett Clementine-nal karöltve próbál életben maradni a zombi apokalipszis kellős közepén, és hamarosan folytatódik is kettejük kalandja.

Az idei PAX Easten derült ki a harmadik epizód megjelenési dátuma, ami mellé egy rövid videót is kaptunk. Március 28-án érkezik a Telltale alkotásának folytatása, és úgy tűnik, hogy még jobban eldurvul a helyzet a túlélők között.

Nektek hogy tetszik eddig a játék harmadik szezonja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)