Hirdetés

The Walking Dead: A New Frontier - ekkor jön a negyedik epizód

|

A Telltale Games bejelentette, hogy mennyit kell még várnunk arra, hogy folytathassuk Clementine szívbemarkoló történetét a The Walking Dead: A New Frontier névre keresztelt harmadik évadban. Már csak pár napot kell kibírnunk!

Hirdetés

Mióta március végén megjelent a The Walking Dead: A New Frontier harmadik fejezete már elérhetővé vált az első két rész magyarítása is, azonban nincs megállás, a Telltale Games már a negyedik felvonás kiadására készül, amely a közeljövőben várható. 

És már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor, köszönhetően a Telltale Games Twitterre kirakott üzenetének: a "Thicker Than Water" névre keresztelt Episode 4 pár nap múlva, vagyis április 25-én érkezik meg a megszokott platformokra és biztosak lehetünk benne, hogy tovább fokozza majd a feszültséget:

A tweet emellett rávilágít, hogy hamarosan megkapjuk a harmadik évad új részének trailerét is, amit természetesen azonnal megnézhettek majd itt a GSO-n. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)