Hirdetés

Remek híreket kaptunk a Telltale játékok magyarításával kapcsolatban

|

Örömmel jelentjük, hogy már magyarul is játszhatóvá vált a The Walking Dead: A New Frontier első két fejezete, ráadásul nem ez az egyetlen pozitív hír, amivel szolgálhatunk.

Hirdetés

Nem is olyan régen olyan játékok kaptak magyar feliratot, mint az Assassin's Creed Rogue, de a fordítók nem pihennek. Ezúttal a Telltale játékok magyarításáról ismert TaleHunters csapat bővítette felhozatalát és rávetették magukat a sétáló halottak legújabb szezonjára is. 

A srácok nagyon jól időzítettek, hiszen a harmadik rész megjelenésének környékére ütemezték be a The Walking Dead: A New Frontier első két felvonását (Ties That Bind Part One és Part Two), így aki kedvet kapott Clementine történetének folytatásához, vagy csak szeretné magyarul is újraélni az eseményeket, az bátran kattanjon az alábbi linkekre: 

- The Walking Dead: A New Frontier 1. epizód

- The Walking Dead: A New Frontier 2. epizód

Remek hírünk van azok számára is, akiket a magyar nyelv hiánya választ el a Tales from the Borderlands végigjátszásától, ugyanis a terveik szerint két héten belül elkészül a Zer0 Sum és az Atlas Mugged, vagyis az első két epizód fordítása. Köszönjük! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)