Hirdetés

The Walking Dead - jön még valami a harmadik évad előtt

|

Nem kell a harmadik évad indulásáig várnunk arra, hogy folytatódjon a Telltale The Walking Dead sorozata - előtte kapunk még valamit.

Hirdetés

A Telltale-féle The Walking Dead már csak azzal is kilóg a fejlesztőcsapat többi sorozata körül, hogy ehhez jön DLC, egy extra epizód, ami összeköti két évad eseményeit.

Ilyen volt az első évad után az egyébként szintén egész jó 400 Days, és várhatóan egy ehhez hasonlót kapunk hamarosan. A Telltale még az SXSW-n erősítette meg, hogy dolgozik a harmadik évadon, de még időbe telik, míg elkészülnek vele, és a csapat azt is elmondta, hogy készüljünk, mert „hamarosan” jön valami. Ennél többet egyelőre nem tudni, de figyelünk mindenre, hátha elkezdik tease-elni, mint a 400 Dayst.

A Telltale eközben készíti a Tales from the Borderlands és a Game of Thrones új részét, valamint a Minecraft Story Mode-ot, az Overkill pedig egy PayDay-szerű The Walking Dead játékon dolgozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)