Hirdetés

The Walking Dead - már most összerakhatjuk mentésünket az utolsó évadhoz

|

Az első epizódra még várni kell egy kicsit, de most egy interaktív videó végigvezet az eddigi eseményeken, és segít beállítani, honnan kezdjük az új szezont.

Hirdetés

Eddig három évad ment le a Telltale-féle The Walking Deadből, mind tele volt emlékezetes, szívszorító, könnyfakasztó, megható és brutális jelenetekkel.

Hirdetés

Mindezt újraélhetjük a The Final Season kapcsán kiadott interaktív videóban, melyben ismét meghozhatjuk a fontos, mindent befolyásoló döntéseket. Pár perc alatt végigszaladhatunk a Story Builderen, majd a végén beléphetünk Telltale fiókunkba és feltölthetjük az eredményt. A játék indításkor megkérdezi majd, hogy szeretnénk-e mentést importálni, és a Check for Choice Data opció kiválasztásával le is tölthetjük az elkészített fájlt. 

Természetesen nem muszáj ezen végigmenni, ha ugyanazon a platformon szeretnétek a The Final Seasont is ledarálni, mint amin az eddigieket. Az Import Local Save opcióval könnyen átemelhetők a döntések a The Walking Dead Collectionből, amennyiben az egyes évadokat befejeztétek. Az önállóan megvett első két évad mentései nem működnek az újjal, a New Frontier esetében pedig vannak megkötések annak kapcsán, hogy mely platformokról mely más platformokra lehet átvinni azokat. Erről részletes infót itt találhattok. A legbiztosabb a Story Buildert használni, amúgy sem árt felfrissíteni, mi történt eddig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)