Hirdetés

The Walking Dead - ex-Telltale-esekkel készül az utolsó két rész

|

Most, hogy a Telltale végleg bezárta kapuit, teljes erővel megindulhatott a munka a The Walking Dead: The Final Season harmadik és negyedik epizódján.

Hirdetés

Még októberben derült ki, hogy a Skybound veszi át a The Walking Dead befejezésének feladatát, miután a Telltale váratlanul csődbe ment. A folyamat elhúzódott, de most már úgy tűnik, akcióba lendült az új csapat.

Hirdetés

Egy frissen közzétett blogposztban a Skybound azt írja, hogy az eredeti fejlesztőcsapat tagjai közül sokan csatlakoztak a projekthez (nem mindenki, nyilván páran már új munkahelyükön dolgoznak), és nekiláttak a harmadik és negyedik rész befejezésének. Megjelenési dátum még nincs, viszont valószínű, hogy 2019-ig kell várnunk mindkettőre. Számítani lehet arra is, hogy minden boltból eltűnik pár napra az utolsó szezon, de az átállás után visszateszik, és aki megvásárolta, annak nem kell újra fizetni érte.

Izgatottan várjuk a további fejleményeket, de egyelőre örülünk a jelenlegi helyzetnek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)