Hirdetés

The Walking Dead - holnap leplezik le a második évadot

|

A Telltale közzétett egy képet, ami arról árulkodik, hogy holnap végre megismerhetjük a The Walking Dead játék második évadának részleteit.

Hirdetés

És most száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy arról lesz szó - nem a Game of the Year kiadásról, nem egy új DLC-ről, és nem is a Telltale valamely más projektjéről.

A fejlesztőcsapatban tudatosult, hogy a The Walking Dead tényleg hatalmas siker lett, és ha már szerencsére így alakult, nem tehetik meg, hogy csak úgy, mindenféle előzetes jelzés nélkül leplezzék le a második évadot. A twitteren megjelent az alábbi kép, melyen a „The Walking Dead Season Two” felirat mellett Clementine sapkája, valamint a holnapi nap dátuma is látható. A leleplezésre itthoni idő szerint pontban este nyolckor kerül sor, természetesen mi is különösen figyelünk bármilyen új információra. A Telltale korábban megígérte, hogy több bejelentés is várható a hónapban, de nem hisszük, hogy a maradék három napra bármivel készülnének még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)