Hirdetés

The Walking Dead - jön a harmadik évad

|

A The Walking Dead játéksorozat második évadának végefelé közelítve a Telltale megerősítette, hogy már a harmadik évadon dolgozik.

Hirdetés

Múlt héten negyedik epizódjához érkezett a Telltale-féle The Walking Dead sorozat második évada, a hét során szép fokozatosan megjelent az Amid the Ruins, ami azt jelenti, hogy már csak egy rész maradt hátra az évadból.

A No Going Back című ötödik epizódra alighanem szeptemberig kell várnunk, így viszonylag nagy bátorsággal lehet arra fogadni, hogy idén már nem kezdődik el a harmadik évad. Ugyanakkor biztos, hogy előbb-utóbb jön, ugyanis a Comic-Conon Kevin Bruner, a Telltale elnöke megerősítette, hogy a széria sikerének köszönhetően folytatódik a történet. Egyelőre semmit nem tudunk arról, hogy mi várható a folytatásban, és tippelgetni is csak az Episode 5 megjelenése után merünk, de ennek a hírnek mindenképp örülni kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)