Hirdetés

The Walking Dead: Michonne Episode 2 - trailerrel jött a megjelenés

|

Miközben várjuk a Telltale-féle The Walking Dead harmadik évadát, a Michonne minisorozat már a második részéhez érkezett ma, amit egy launch trailer koronáz meg.

Hirdetés

Bár az elsődleges vágyunk továbbra is az, hogy a The Walking Dead harmadik szezonjában megtudjuk végre, hogy mi lett Clementine és a többiek sorsa, azonban egyelőre be kell érnünk egy minisorozat, a The Walking Dead: Michonne második epizódjával. 

A The Walking Dead: Michonne utolsó előtti fejezete, az Episode 2: Give No Shelter sztorijában az előző rész eseményeit követve a címszereplő harcias "amazonra" ismételten számos komoly és bensőnket mardosó választás vár, élet és halál felett dönt az irányításunkkal, viszont ezúttal Michonne és társai is az életükért futnak, így nem lesz egyszerű dolgunk, ha minél kevesebb halállal szeretnénk szembesülni. A Give No Shelter launch trailere spoilereket tartalmaz az elődből, így csakis akkor döntsetek a lejátszás mellett, ha azt már végigjátszottátok: 

A Telltale Games sajtóközleménye alapján a The Walking Dead: Michonne miniszéria harmadik és egyben befejező epizódja, a What We Deserve áprilisban mutatkozik be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)