Hirdetés

The Walking Dead: Michonne - közel a finálé

|

Hamarosan lezárul a The Walking Dead: Michonne minisorozat - most már azt is tudjuk, mikor.

Hirdetés

Messze még a The Walking Dead játék harmadik évadának indulása (meg a filmsorozat hetedik évadáé is), és a The Walking Dead: Michonne nem teszi sokkal könnyebbé a várakozást.

A minisorozat Michonne egy rövid időszakával foglalkozik, amikor épp nem volt a képregények és a sorozat középpontjában álló túlélőkkel. A What We Deserve című fináléban szembe kell néznünk mind az előző két rész során hozott döntéseinkkel, mind azokkal, amiket Michonne a távolabbi múltban hozott meg. Hatalmas rajta a nyomás, április 26-ától meglátjuk, hogy sikerül majd helytállnia. Az alábbi előzetes az eddigi döntéseket foglalja össze, és erősen spoileres, úgyhogy csak az nézze meg, aki nincs lemaradva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)