Hirdetés

The Walking Dead: Michonne - ez a finálé sem lesz vidám

|

Már nincs sok hátra addig, míg megérkezik a The Walking Dead: Michonne minisorozat záróakkordja, a hátralévő időt pedig akár elüthetjük az utolsó trailerrel is.

Hirdetés

Remek döntés volt a Telltale Games részéről, hogy egy Michonne karakterére fókuszáló, háromrészes miniszériával töltötték ki az epizodikus The Walking Dead második és harmadik évada közötti űrt, ugyanis a The Walking Dead: Michonne új összetevőkkel újította meg a régi receptet és általa első kézből ismerhetjük meg a sorozat népszerű karakterének múltját. 

A harmadik, What We Deserve című fejezetben szembe kell néznünk azokkal a döntésekkel, amiket a korábbi két epizód során és Michonne múltjában hoztunk meg, ez pedig azt eredményezi, hogy nem csak hősnőnkön, hanem rajtunk is hatalmas lesz a nyomás az április 26-án megjelenő finálé során.

Ezt a drámai végkifejletet hangsúlyozza a The Walking Dead: Michonne - Episode 3 utolsó trailere is (azoknak nyilván spoileres lehet, akik még nem jutottak el eddig a részig), tessék nézni fentebb!

Nektek hogy tetszik a Michonne mellékszál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)