Hirdetés

The Walking Dead: Michonne - hullanak a zombik az új előzetesben

|

Bár igazából már mindenki a Telltale-féle The Walking Dead harmadik évadát várja, a Michonne minisorozat új gameplay videója azért bebizonyította, a köztes időben is lesz mivel elfoglalni magunkat.

Hirdetés

Hiába csúszott az eredetileg tavaly őszre tervezett megjelenés, a Telltale Games hivatalos YouTube csatornájára nemrég feltöltött anyag alapján megérte várni a három részes The Walking Dead: Michonne minisorozatra.

A Telltale-féle The Walking Dead játékok harmadik évada felől még nem érkezett semmi hír, a napokon belül megjelenő Michonne minisorozat kapcsán viszont egy igazán ütős új videót tudunk mutatni. A hat perces gameplay alatt a főhősnő a tőle megszokott elánnal szeleteli az élőhalottakat. A történetről egyelőre nem sokat tudunk, de az akciójelenetek kiválónak ígérkeznek. Főleg ezekből láthattok egy kis ízelítőt a ebben a videóban.

A gameplay felvételen túl pár képet is mutatunk a jövő héten elstartoló új Telltale játékból.

A The Walking Dead: Michonne első epizódja, az In Too Deep február 23-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One konzolokra. Az iOS és Android verzió pár nappal később, február 25-én válik elérhetővé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)