Hirdetés

The Walking Dead: Michonne - megvan, mikor jön az első epizód

|

A Telltale-féle The Walking Dead sorozat harmadik évada előtt jön a spin-off, amiben a sorozatból (de leginkább a képregényekből) ismert Michonne kalandjait élthetjük át. Itt az első rész megjelenési dátuma.

Hirdetés

Sok idő eltelt már azóta, hogy lezárult a The Walking Dead második évada. Valószínűleg lesz folytatás, de arra egy kicsit még várni kell.

Hogy legyen mivel kitölteni a köztes időt, a Telltale kiad egy háromrészes minisorozatot The Walking Dead: Michonne néven, melynek első epizódja, az In Too Deep február 23-án jelenik meg. Ebben Michonne Pete-tel és csapatával a The Companion nevű hajóval járja a partokat, hogy túlélőket és utánpótlást keressenek. A második rész, a Give No Shelter márciusban, míg a What We Deserve című harmadik áprilisban követi. A teljes csomag 14,99 dollárba (illetve más-más platformokon ennek megfelelő összegbe) kerül.

Míg a PC-s és konzolos változatok 23-ától, az iOS-es és androidos csak 25-étől lesz letölthető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)