Hirdetés

The Walking Dead: Michonne - tudjuk, mikor jön a második epizód

|

Bár lelki szemeink előtt továbbra is a Telltale-féle The Walking Dead harmadik szezonja lebeg, azért a Michonne minisorozat második részét is nagyon várjuk. Most kiderült, mikor érkezik.

Hirdetés

A The Walking Dead: Michonne első fejezete picit rövidre sikerült, de az biztos, hogy a Telltale csapata most is tartani tudta a tőlük megszokott magas színvonalat. Szerencsére nem kell sokáig várnunk, hogy folytatódjon Michonne története, ugyanis még ebben a hónapban megkapjuk a második részt.

Egészen pontosan március 29-én jelenik meg az összes érintett platformon egyszerre a The Walking Dead: Michonne minisorozat folytatása. Az epizód a Give No Shelter címet kapja majd. Mivel nem egy teljes Telltale évadról van szó, a zárás ezután egyből következik. Valamikor áprilisban jön a harmadik, egyben utolsó rész, a What We Deserve.

Mindeközben a srácok természetesen gőzerővel dolgoznak Batman játékukon, egy eddig cím nélküli Marvel adaptáción, a Minecraft: Story Mode zárásán, valamint a The Walking Dead harmadik illetve a Game of Thrones második évadán. Nem fogunk tehát a jövőben sem Telltale játékok nélkül maradni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)