Hirdetés

The Walking Dead Pinball - a Zen Studios és a Telltale összeállt

|

A Zen Pinball 2 hamarosan új asztallal bővül, ami a The Walking Dead játéksorozat elemeit használva nyújt ismét egyedi élményt.

Hirdetés

A Zen Studios számára nincs megállás. A srácok a Star Wars Pinball után folytatják a népszerű franchise-ok flipperesítését, most a Telltale Games-szel, a Skybound Entertainmenttel és magával Robert Kirkmannel összeállva alkotják meg a The Walking Dead Pinball asztalt.

A Telltale és a Zen együtt dolgoztak a The Walking Dead játék első évadának átültetésén, és nem csak a karaktereket és helyszíneket, de a döntéseken alapuló játékmenetet is átvették. Az évad olyan kulcsfontosságú helyszínei jelennek meg, mint Clementine faháza, Everették gyógyszertára vagy Savannah. A sztorit a játék díjnyertes stábja meséli el, és választanunk kell, hogy egy zombitámadás során kit mentünk meg, kit hagyunk hátra, fenn kell tartanunk a csapatmorált, ételt és más dolgokat kell keresnünk, illetve át kell jutnunk a hordán, ha az beözönlött a fedezékbe. A sajtóközlemény szerint ez lesz az első olyan flipperasztal, amelyen döntéseket kell hoznunk, és azok következményekkel járnak. Megjelenés nyáron, bemutató az E3-on.

Mi most akarjuk, nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)