Hirdetés

The Walking Dead: Season Two - itt az első rész trailere

|

Egy hétre sem vagyunk már a The Walking Dead második évadának startjától, az All That Remains című első epizód videója is megérkezett, úgyhogy minden rendben.

Hirdetés

Már amennyire bármi is rendben lehet egy kilencéves kislány zombiapokalipszis sújtotta világbeli életében, aki egyedül kószál és igyekszik túlélni a borzalmakat.

A The Walking Dead második évadjában már Clementine-t irányítjuk, az ő szerepében kell fontos döntéseket meghozni, amik, ahogy az előző évadban is, úgy most is hatással lesznek az eseményekre. A Season Two öt epizódból fog állni, ezek közül az első az All That Remains, ami december 17-én jelenik meg PC-re és Mac-re, valamint december 18-án Xbox 360-ra. A többi platformra való megjelenésről egyelőre semmit nem tudunk, a későbbi epizódokat valamikor 2014 folyamán kapjuk meg. Fel vagyunk pörögve, na.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)