Hirdetés

The Walking Dead: Season Two - az első részletek és trailer

|

A Telltale Games végre elárulta a The Walking Dead játék második évadának részleteit, mi pedig összegyűjtöttünk mindent, amit jelen pillanatban tudunk róla

Hirdetés

Ahogy ígérték, ma este 8-kor sor került a leleplezésre. A főszereplő persze az előző évadban megismert és megszeretett, mindössze 9 éves Clementine, akinek most egyedül kell boldogulnia.

Az első epizód jövő hónapban debütál, és a képek, valamint a videó alapján valószínűleg nem sokkal a finálé eseményei után csöppenünk bele a történésekbe. A PC-re, Mac-re, „otthoni konzolokra” iOS-re, PlayStation Vitára és más, be nem jelentett platformokra szintén epizódikus formában megjelenő játék már megvásárolható a Steamen, ha már most tudjátok, hogy ez nektek kell, az egész évadot 22,99 euró helyett 20,69-ért rendelhetitek elő.

Dan Connors, a Telltale vezérigazgatója elmondta, hogy az új főszereplő szemszögéből nézve másképp látjuk majd a túlélés módját egy olyan világban, ahol senkiben nem bízhatunk. Már az első részben is másképp láttuk, mint azelőtt.

Emellett Észak-Amerikában novemberben jelenik meg az első évad Game of the Year Editionje PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, ami az első öt epizód és a 400 Days DLC mellett a betétdalokat és exkluzív kulisszák mögött anyagokat is tartalmaz. Nem tudjuk, Európába jön-e, de ha ezzel kapcsolatban megtudunk valamit, azonnal szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)