Hirdetés

The Walking Dead: Season Two Episode 3 - megvan a megjelenési dátum

|

The Walking Dead rajongók, figyelem: a játéksorozat második évadának harmadik epizódja, az In Harm's Way megjelenése már ijesztően közel van.

Hirdetés

Egy zombiapokalipszis során kevés olyan dolog van, ami nem ijesztő, de valószínűleg a megjelenési dátumok nem nagyon riogatnak senkit. Pedig az az igazán kitartó fejlesztő, aki még akkor is fejleszt, ha a lábszárát egy zombi rágcsálja.

Mindenesetre a The Walking Dead: Season 2 - Episode 3-ban Clementine nem fog fejleszteni, de tovább harcol a túlélésért kevésbé bátor felnőttek társaságában. A megjelenési terv a következő:

Május 13. - PC-re és Mac-re, Steamen és más szolgáltatásokon keresztül
Május 14. - Xbox 360 és PlayStation 3 (Európa)
Május 15. - iPhone és iPad

A listán nem szereplő platformokra (Android, Ouya, PlayStation Vita) készülő változatokról egyelőre nincs hír, ezekkel kapcsolatban később adnak tájékoztatást. Az In Harm's Way 4,99 euróért vagy ennek megfelelő összegért lesz megvásárolható, de természetesen része a Season Passnak is. Alább a trailer, aki még nem játszott az első két epizóddal, az saját felelősségére nézze meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)