Hirdetés

The Walking Dead: Season Two - újabb visszatérő szereplő

|

A Telltale Games kalandjáték sorozatának második évadában nem Clementine lesz az egyetlen szereplő, akivel az első évadban ismerkedtünk meg.

Hirdetés

Október végén a Telltale végre megosztotta velünk az első részleteket a The Walking Dead: Season Two-val kapcsolatban, melynek főszereplője az alig pár hónappal idősebb Clementine lesz. 

A fejlesztőcsapat most közösségi oldalaira posztolt egy képet, amin egy ismerős figura látható. Ő Omid, aki párjával, Christával együtt a The Walking Dead játék első évadában is szerepelt. Az ötödik epizód végén csak az ő sorsuk maradt kérdéses, és sokan találgatták, hogy ők a fináléban látható két távoli alak. Ha valaki úgy alakította a történéseket, a játékban Lee őket kérte meg, hogy viseljék gondját Clementine-nak. A The Walking Dead: Season Two első epizódja az All That Remains nevet viseli, és először PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg még idén decemberben. Más platformokra is jön, de valamivel, talán napokkal-hetekkel később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)