Hirdetés

The Walking Dead: Survival Instinct - íjpuskákat felhúzni

|

Az Egyesült Államokban a mai naptól kapható a második hivatalos The Walking Dead játék, ez okból került fel a megjelenési trailer a világhálóra. Vannak benne zombik.

Hirdetés

Kezdetét veszi hát Merle és Daryl Dixon kalandja, melynek során a játékosoknak egyedi, FPS-ekre nem jellemző élményben lehet részük. Hiányzott egy olyan játék, amiben okosan kell bánni a fegyverrel, ha nem akarunk oszló élőholtak vacsorájává válni. Kielégíti vajon eziránti vágyunkat, vagy várjunk tovább, amíg tovább fogynak a zombis témában rejlő kiaknázatlan lehetőségek?

A The Walking Dead: Survival Instinct gameplay videója nem győzött meg minket, de mivel napjaink egyik legjobb zombis sorozatáról van szó (tulajdonképpen az egyetlenről, de a pár éve vetített Hulla-ház minisorozat is megér egy délutánt), érthető, hogy kíváncsiak vagyunk a Terminal Reality munkájának eredményére. Az alább látható launch trailer szintén hemzseg a játékmenetbeli jelenetektől, így értelemszerűen leginkább zombikat lehet látni, akik hörögve támadják meg az AMC-féle sorozat legmenőbb karakterét, Darylt, Merle pedig úgy vigyorog, mintha valami gonosz kobold volna. A The Walking Dead: Survival Instinct PC-s megjelenése még kérdéses, ugyanakkor Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Wii U-ra március 22-től, azaz most péntektől lesz elérhető Európaszerte.

Frissítés: Ahogy arra több kommentelőnk is rámutatott, a játéknak található bejegyzése a Steamen, ugyanakkor érdemes figyelembe venni, hogy sem ár, sem az előrendelés lehetősége nem található meg az adatlapon, illetve a fenti trailer végén is csak három játékdoboz látható, emellett az alul látható logók között sem szerepel a PC.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)