Hirdetés

Bezár a Terminal Reality, a The Walking Dead FPS fejlesztője?

|

Úgy tűnik, hogy a The Walking Dead: Survival Instincttel ér érdemtelen véget a fejlesztőstúdió munkássága.

Hirdetés

HP álmatlan éjszakáit - amit a The Walking Dead: Survival Instinct tesztelésével töltött - már semmi sem teheti jóvá és értelemszerűen az sem vigasztalja, hogy a legújabb híresztelések szerint bezár a játékért felelős csapat, a Terminal Reality.

A Gamasutra sasszemű munkatársai ugyanis észrevették, hogy Jesse Sosa, aki tíz évig a Terminal Reality egyik fejlesztője volt, megemlítette a stúdió bezárását a saját Facebook oldalán. 

Sosa azt írta, hogy úgy tűnik a Terminal Reality végleg leállt és bár otthagyta őket, amikor ráeszmélt, hogy rosszul alakulnak a dolog, végigkísérte a munkásságukat és remélte, hogy jobb lesz a helyzet. A fejlesztő elmondta még, hogy remélhetőleg minden volt munkatársa talpra áll, mivel továbbra is úgy tekint rájuk, mint egy családra.

Hogy mindebből mennyi igaz, arra hivatalos közleményben még se az érintett csapat, se az Activision nem reagált, de a The Walking Dead: Survival Instinct szánalmas értékeléseit és sikertelenségét tekintve nem lenne meglepő, ha Sosa szavai valóban igazak lennének. A fejlesztőknek sok sikert kívánunk a továbbiakra.

Nektek hogy tetszett egyébiránt a Survival Instinct?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)