Hirdetés

The Walking Dead: The Final Season - megjött az utolsó rész trailere

|

Egy korszak ér véget a jövő héten, amikor az egykori Telltale sorozat utolsó epizódja is elérhetővé válik. A várakozást az előzetes sem teszi könnyebbé.

Hirdetés

A Skybound Games közreműködésének köszönhetően megjelenhet a The Walking Dead: The Final Season utolsó felvonása, a Take Us Back. Ez lesz a 2012-ben indult kalandjáték sorozat zárófejezete, és egyúttal egy korszak lezárása is.

Hirdetés

A sorozat első szezonja mély nyomot hagyott sokakban (még emlékszem, hogy kollégák sorban mesélték, hogy ki mennyit bőgött a végén) és bár az azt követő évadok már nem lettek annyira sikeresek, a záróepizód megjelenése mégis egy fontos pillanat lesz sokak életében. A jövő heti megjelenésig pedig ezzel az új trailerrel lehet hangolódni:

A The Walking Dead: The Final Season - Take Us Back epizódja március 26-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Titeket milyen szép emlékek fűznek ehhez a sorozathoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)