Hirdetés

Az összes The Walking Dead évad játszható már Xbox One-on

|

Ismét bővült az Xbox One/Xbox 360 visszafelé kompatibilitási listája, ezúttal olyan kalandjátékokkal, amiket érdemes lesz újrajátszani.

Hirdetés

A The Walking Dead Telltale sorozat első évada sokunkban mély nyomot hagyott, így nem csoda hogy egy picit most boldogok vagyunk az Xbox One kompatibilitás hírétől. A Microsoft kedvezni akart azoknak, akik 360-ra vették meg a második évadot, valamint a The Walking Dead: Michonne-t, és a 360-as változatot is futtathatóvá tette az új konzolon.

A The Walking Dead játékok a Telltale már ismerős formuláját hozták, tele drámával és szívszorító választásokkal. Az első évad annyira sikeres lett, hogy több spin-offot is kapott a széria, legutóbb a New Frontiert.

Akinek már megvannak a játékok Xbox 360-ra, annak szimplán megjelennek majd a One-os könyvtárában, a többiek pedig az online üzleten keresztül pótolhatják az évadokat. Mindenképpen érdemes lesz, nem csak The Walking Dead rajongóknak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)