Hirdetés

The Walking Dead: The Final Season - negyedórányi gameplay videó érkezett

|

A Comic-Connak köszönhetően 15 percnyi videót nézhetünk meg a Telltale Games-féle The Walking Dead játékok utolsó szezonjából.

Hirdetés

A korábban point and click kalandjátékokról elhíresült Telltale Games anno még a The Walking Dead első évadával érte el az első igazi mainstream sikerét, szóval mindenképpen fontos pillanat a cég életében, hogy a következő szezonnal elengedik a kóborlók és a túlélők világát. Most 15 percet nézhetünk meg az utolsó évadból.

Hirdetés

Az elmúlt pár évben a rajongók végigizgulhatták, ahogyan a fiatal, naív Clementine szépen lassan felnő és egy érett, keménykötésű túlélő lesz belőle. A The Walking Dead: The Final Season az ő történetét fogja lezárni és ha a fejlesztőket ismerjük, valószínűleg sugárban fognak folyni a könnyek a szemünkből az utolsó epizód végére.

A The Walking Dead: The Final Season első epizódja augusztus 14-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)