Hirdetés

Ilyen lenne a Telltale-féle The Walking Dead 8-bites változata

|

Clementine fejlődéstörténetét 8-bites tálalásban nézhetjük végig.

Hirdetés

Véget ért a Telltale Games által fejlesztett The Walking Dead széria, amelyet a Skybound Games segítsége nélkül nem sikerült volna befejezni a stúdió csődje miatt. Clementine történetének végére így sikerült pontot tenni, méltó lezárást kapott, az idáig vezető utat pedig most újra átélhetjük.

Hirdetés

A nemrég bejelentett The Walking Dead: The Telltale Definitive Series kapcsán a Skybound és a Gamma Ray együttműködéséből megszületett az alábbi videó, amely azt mutatja be 8-bites stílusban, hogy Clementine-nak miken kellett végigmennie, míg kislányból igazi túlélővé vált. Ha szeretnétek újra átélni a sorozat legjobb pillanatait, akkor ne hagyjátok ki: 

A The Walking Dead: The Telltale Definitive Series gyűjtemény valamikor szeptemberben jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)