Hirdetés

The Walking Dead: The Final Season - ízelítőt kaptunk a 2. epizódból

|

A PAX West 2018 alkalmából a Telltale Games betekintést engedett az utolsó The Walking Dead szezon második fejezetébe. Ezúttal sem maradunk dráma nélkül.

Hirdetés

Szerencsére a múlt hónapban a fejlesztőcsapat beavatott minket abba, hogy mikor számíthatunk a The Walking Dead: The Final Season új epizódjaira, ennek köszönhetően pedig napra pontosan tudjuk azt is, hogy mikor érkezik a második felvonás, a Suffer the Children. 

Hirdetés

De nem csupán a dátummal vagyunk tisztában, a stúdiónak hála már a következő részbe is belekukkanthatunk, ugyanis a Telltale Games a PAX West 2018 apropóján mutatott egy hangulatos kedvcsinálót a közelgő eseményekből. A "You're Still Little" alcímű videó garantáltan meg fog pendíteni néhány érzelmi húrt azoknál a játékosoknál, akik egészen idáig hűségesen nyomon követték Clementine drámai kalandjait. 

A The Walking Dead: The Final Season - Suffer the Children szeptember 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Nektek megvolt már az évad nyitánya?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)