Hirdetés

The Walking Dead: The Final Season - ekkor jön a 3. epizód

|

Végre kiderült, hogy mikor folytatódhat a csődbe ment Telltale Games The Walking Dead játékának befejező évada.

Hirdetés

Egy világ omlott össze bennünk, amikor realizáltuk, hogy a Telltale végleg bezárta a kapuit, de öröm az ürömben, hogy a Skybound segítségével befejeződhet a megkezdett The Walking Dead: The Final Season, amely lezárja a szívünkhöz nőtt Clementine történetét. Az első (Done Running) és második (Suffer the Children) fejezet már megjelent, de már nem kell sokat várnunk a harmadik epizódra sem. 

Hirdetés

A Kinda Funny Games Showcase Twitter csatornája egy rövid kedvcsinálóval erősítette meg, hogy a "Broken Toys" címet viselő harmadik rész megérkezésére 2019. január 15-én számíthatnak a rajongók: 

Hogy a The Walking Dead: The Final Season negyedik és egyben befejező felvonása mikor készül el, az még kérdéses, de remélhetőleg méltón sikerül pontot tenni a kislányból kőkemény nővé érett Clementine sztorijának végére. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)