Hirdetés

The Walking Dead: The Final Season - ekkor jöhet a 4. epizód

|

Bár hivatalos bejelentés még nem érkezett, a játék menüjében már felbukkant a dátum.

Hirdetés

A Telltale Games csődje után benne volt a pakliban, hogy befejezetlenül marad a The Walking Dead: The Final Season és sosem ismerjük meg Clementine történetének lezárását, de a Skybound Gamesnek köszönhetően fellélegezhettünk. Az utolsó előtti, szám szerint harmadik epizód éppen ma, január 15-én jelent meg és ennek köszönhetően kiderült a végjáték dátuma is. 

Hirdetés

Bár a stúdió egyelőre nem ejtette meg a hivatalos bejelentést, a "Broken Toys" névre keresztelt 3. epizód nem éppen bizalomgerjesztő menüjéből kiderült, hogy a The Final Season negyedik és egyben legutolsó fejezete március 26-án érkezik meg, a címe pedig "Take Us Back" lesz. 

Tavasszal tehát befejeződik a The Walking Dead: The Final Season, de a Telltale Games más projektjeire, mint például a The Wolf Among Us folytatására valószínűleg sajnos keresztet vethetünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)