Hirdetés

The Walking Dead: The Final Season - hangulatos az utolsó trailer

|

Napokon belül elrajtol a Telltale Games-féle The Walking Dead utolsó évada, de előtte még ráhangolódhatunk az új epizódokra egy hosszabb kedvcsinálóval.

Hirdetés

A lehető legtökéletesebben felkészülhettünk már arra, ami a The Walking Dead: The Final Season során vár majd ránk, hiszen kipróbálhattuk a játék első 15 percét, sőt a mentésünket is összerakhattuk az utolsó évadhoz. Ha megkoptak volna az emlékeink, egy interaktív videó végigvezet az eddigi eseményeken. 

Hirdetés

Az új évaddal lezáródik Clementine története is, amely bárhogyan is végződjön, valószínűleg a legszőrösszívűbb játékost is meghatja majd. Elvégre Lee-t irányítva kislány korától kezdve gondoskodtunk a karakterről, majd később átvettük felette az irányítást és sok mindenen keresztülmentünk már vele. Most nem csak a sajátunkat, hanem egy másik kis életet is meg kell óvnunk. Íme a The Walking Dead befejező évadának utolsó trailere:

A The Walking Dead: The Final Season első epizódja augusztus 14-én rajtol el PC, PS4, Xbox One és Nintendo Switch platformokon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)