Hirdetés

The Walking Dead: The Final Season - kiderült, hogy mikor jönnek az új epizódok

|

A Telltale Games megosztotta velünk a The Walking Dead utolsó évadának menetrendjét, így felírhatjuk a naptárba, hogy mikorra várhatjuk az új részeket.

Hirdetés

Két napja kaptuk meg a The Walking Dead: The Final Season legelső epizódját, a Done Runningot, amelyben hosszú kihagyás után végre viszontláthattuk kedvenc főhősnőnket, Clementine-t. 

Hirdetés

A Telltale Games összesen négy részben szeretne pontot tenni a The Walking Dead játéksorozat végére, és Twitteren a találgatások elkerülésének érdekében azt is elárulta, hogy egészen pontosan mely napokon kívánja továbbmesélni a drámai sztorit. Jó hírünk van a rajongóknak: még idén végigjátszhatjuk az egész évadot.

Ahogyan a képen is látható, a következő felvonás a Suffer the Children lesz és szeptember 25-én élesedik, így nem kell sokat várnunk rá, hogy folytathassuk Clementine sorsának alakítását. 

Ti befejeztétek már az új évad nyitányát? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)