Hirdetés

The Walking Dead: The Final Season - holnap sok minden kiderülhet

|

A Skybound Games ügyvezetőjétől lehet majd kérdezni.

Hirdetés

Jelen állás szerint megmenekül a The Walking Dead játéksorozat utolsó évada, a franchise jogait birtokló Skybound Games vette át a fejlesztés feladatát a Telltale Gamestől.

Hirdetés

Ennek örülünk, de biztosan bennetek is sok kérdés maradt. Szerencsére feltehetitek majd azokat holnap este 11 órától a játék subredditjén Ian Howe-nak,  a Skybound CEO-jának, aki elvileg bármire szívesen válaszol majd, de nyilván lesz, amit kerülnie kell. Jó lenne tudni, mikorra számíthatunk a folytatásra, felvettek-e fejlesztőket a Telltale-től, és egyáltalán mi a helyzet. Az érdekesebb válaszokat mi is összegezzük majd az AMA után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)