Hirdetés

The Walking Dead: The Final Season - a Telltale-es stáb fejezheti be

|

A Walking Dead kapcsán indított Reddit AMA alatt felmerült egy fontos kérdés: oké, hogy a Skybound kihozza az utolsó részeket, de ki fogja megcsinálni?

Hirdetés

A Skybound megerősítette, hogy segít a The Walking Dead: The Final Season befejezésében és kiadásában, de akkor még viszonylag szűkösen mérték a részleteket. A napokban lezajlott kérdezz-felelek után egy picit többet tudunk.

Hirdetés

A Skybound elnöke, Ian Howe elárulta, hogy hogyan is tervezik valójában befejezni a várt epizódokat.

"A cél, hogy a csapat 100 százaléka korábbi Telltale tagokból álljon. Csak és kizárólag akkor fogunk másnak adni egy pozíciót, ha azt nem tudjuk betölteni egy korábbi Telltale munkatárssal."

Tehát elvileg az utolsó részeket is a korábbi fejlesztők fogják letenni az asztalra, ami mindenképpen jó hír. Howe hozzátette, hogy jelenleg is kapcsolatban áll szinte az egész korábbi The Walking Dead csapattal. Persze ez nem jelenti azt, hogy be is tudja majd rántani az összes dolgozót a projektre, de arról biztosított mindenkit, hogy ez a cél.

A The Walking Dead: The Final Season utolsó részeinek megjelenési dátuma még nem ismert, de az első két rész már elérhető, várjuk a folytatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)