Hirdetés

The Walking Dead: The Final Season - a második előzetest a Comic-Con alkalmából villantották meg

|

A Telltale Games is képviselteti magát a San Diego Comic-Conon, ahol még egy live gameplay demónak is örülhetnek a résztvevők.

Hirdetés

Végre befutott a Telltale-féle The Walking Dead sorozatot lezáró The Final Season új előzetese, aminek már éppen itt volt az ideje, hiszen kevesebb mint egy hónap van hátra a megjelenésig.

Hirdetés

A San Diego Comic-Con alkalmából mutatták meg a második trailert, de a Telltale emberei azt is elárulták, hogy a holnapi nap folyamán a rendezvény helyszínén egy live gameplay demo is lepörög, amit pénteken már mi is megnézhetünk, hiszen felkerül a Telltale hivatalos YouTube-csatornájára. De addig is lesz mit nézegetni, mutatjuk az említett trailert:

A The Walking Dead: The Final Season augusztus 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra, valamikor még idén pedig Nintendo Switchre is meg fog jelenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)