Hirdetés

The Walking Dead: The Final Season - a jelek szerint tényleg mások fejezik majd be

|

Konkrét információkkal még mindig nem rendelkezünk, de azért egyre valószínűbb, hogy mégis befejeződhet az utolsó évad.

Hirdetés

Nem sokkal azt követően, hogy kiderült, a Telltale Games lehúzza a rolót, arról érkeztek hírek, hogy esetleg egy másik fejlesztőcsapatnak adná át a gárda a The Walking Dead: The Final Season még hátralévő részeit. Most a Kotaku két belsős informátorra hivatkozva írt arról, hogy valóban összejöhet a dolog. 

Hirdetés

Az elvileg a Telltale-hez közel álló források szerint a csapat jelenleg is gőzerővel dolgozik azon, hogy valakiknek átadhassa a munkát. Elmondásuk alapján a harmadik rész lényegében már majdnem kész van, a negyedik epizódba viszont még bőven kellene energiát fektetni. Elvileg úgy tervezik megoldani a dolgot, hogy a maradék epizódok befejezésére felkért cég szerződtetne pár korábbi Telltale dolgozót csak és kizárólag ennek a projektnek az erejéig. Így a munkájukért nyilván az új cég fizetne. Ez teljesen logikus megoldásnak tűnik, hiszen a Telltale forrásai lenullázódtak, jelenleg a végkielégítéseket próbálják rendezni.

Elvileg egyébként a The Walking Dead: The Final Season harmadik része olyannyira kész van, hogy már a korhatárbesorolásért felelős szervezetek elé kerül az anyag, szóval tényleg már csak az utolsó simítások lehetnek hátra. A negyedik epizódról annyit lehet tudni, hogy a főszereplők hanganyagainak első részét már rögzítették. 

Mi mindenesetre nagyon reméljük, hogy valamilyen formában méltó lezárást kaphat Clementine története. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)