Hirdetés

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series - felújítva kapjuk meg a zombis szériát

|

Grafikai tuningot kap a Telltale Games epizodikus szériája és extrákat is hozzácsapnak a csomaghoz.

Hirdetés

A Telltale Games csődje miatt majdnem befejezetlen maradt Clementine története, viszont a Skybound a rajongók legnagyobb örömére megmentette a záró epizódokat. Sőt, most azt lehetővé teszik, hogy akinek eddig kimaradt a teljes franchise vagy csak szeretnék újraélni, azok megtehessék.

Hirdetés

Jön a The Walking Dead: The Telltale Definitive Series, amely minden korábban kiadott Telltale-féle zombis szezont magába foglal (beleértve a Michonne mellékszálat is), csak éppen fejlettebb grafikával, kulisszák mögötti bónuszfunkciókkal és a klasszikus menük újragondolásával. Ezen kívül a stúdió különböző bónuszokkal is szeretné feldobni a csomagot, attól függően, hogy melyik pakkot vásároljuk meg a dobozos gyűjtői kiadások közül. Az alábbi trailer bővebben is bemutatja a részleteket, megszólaltatva a fejlesztőket is: 

A The Walking Dead: The Telltale Definitive Series  PC-re (az Epic Game Store-on keresztül), PS4-re Xbox One-ra jön, várhatóan szeptemberben jelenik meg.

Ti le fogtok csapni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)