Hirdetés

The Walking Dead - Töltsük le, ha szaggat

|

Aki ragaszkodik a dobozos játékokhoz, tegyen kivételt a The Walking Dead esetében.

Hirdetés

Elég nagy hoppába futott a Telltale a The Walking Dead Xboxos verziója kapcsán. Ahogy azt már hírül adtuk mi is, a lemezes verzió sok esetben teljesen játszhatatlan, nem kevés ingerültséget okozva gamer körökben. A Telltale egy huszárvágással oldja meg a problémát: patch helyett letöltő kódot kap ajándékba akinek problémás lett a The Walkig Dead lemez.

Sajnos azonban ez csak sovány vigasz, hiszen a boxos THe Walking Dead több sebből is vérzik. Az egyik legdurvább bug figyelmen kívül hagyja a mentéseinket, és az Episode 1 töltődik be amikor folytatnánk a kalandot. Ilyenkor kapásból törlődik a mentett állás is. Erre van egy megoldás, miszerint csak úgy töltsünk be mentett állást, hogy előtte belogolunk a Live rendszerbe. A további problémák is orvoslásra kerülnek, a patch már a Microsoftnál van, szóval csak türelem. Apró figyelmeztetés még a letöltőknek: a The Walking Dead letöltve 2.8 giga, szóval a 4 gigás Box tulajok óvatosan tépjék a cuccot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)