Hirdetés

The War Z - nem loptak el adatokat a hackerek

|

A mérsékelt sikert aratott The War Z szerverei támadás áldozatai lettek, de a fejlesztők szerint nincs miért aggódnunk.

Hirdetés

Emlékeztek még a nem rég történt The War Z feltörésére? Nem elég, hogy a játékosok szépen lassan kimenekültek a zombi apokalipszis sújtotta játékból, még a szervereket is támadás érte, és akkor még attól féltek, hogy bizalmas adatok jutnak közkézre.

„Nem találtunk arra utaló nyomot, hogy a hackerek hozzáfértek volna a játékosok adatait tartalmazó adatbázishoz” – nyilatkozták a The War Z fejlesztői. Úgy tűnik, hogy a vicces kedvű behatolók „csak” letiltottak néhány tucat accountot, majd angolosan távoztak a virtuális helyszínről.

„Tovább dolgozunk a játék fejlesztésén, és folytatjuk a biztonsági rendszerek erősítését, ugyan azzal az elhivatottsággal, mint eddig”. Azóta is a letiltott accountok feloldásával foglalatoskodnak. Ti estetek már áldozatául efféle támadásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)