Hirdetés

The War Z - Gameplay pillanatok az alfa verzióból

|

Tovább csodálhatjuk a The War Z zombis MMO jeleneteit, de ne ragadtassuk el magunkat, hiszen a játék még alfa státuszban van.

Hirdetés

A 2012-es PAX rendezvényen már láthattunk gameplay mozzanatokat a Hammerpoint Games és az Akrtos Entertainment közös MMO-nak szánt zombis túlélőhorrorjából, most újabb mozgóképet láthatunk a projektből.

A The War Z névre hallgató, online, küldetés alapú túlélőhorror Colorado városában játszódik (amit az igaziról mintáztak) és egy zombik által fertőzött, szabadon felfedezhető világban kell helytállnunk. A fejlesztők által minap közzétett, gameplay jeleneteket tartalmazó trailerben a fegyverek viselkedését tekinthetjük meg, illetve azt is, hogyan lehet egy járkálót likvidálni. A zombis MMO sikerét egyébként mi sem bizonyítja jobban, minthogy az augusztusi zárt bétára több, mint 100 ezren regisztráltak 24 óra leforgása alatt.

A The War Z vélhetően még év végén befut, kizárólag PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)